Grumpy4

 

Grumpy Cat is één van de meest bekende internet meme’s van 2012. Een foto van een kat met een standaard gezicht dat op onweer staat is onweerstaanbaar voor mensen om daar allerlei leuke variaties en grappig bedoelde teksten bij te verzinnen.

Nou was 2012 niet altijd het jaar van pais en vree en vrolijkheid. Er gebeurde weer genoeg ellende in de wereld. Ook voor mij eindigde dat jaar niet helemaal met een positieve noot omdat ik mijn ontslag aangezegd kreeg. Aan de andere kant zie ik dit wel weer als een uitdaging om in 2013 een nieuwe weg in te slaan.

Zie 2013 als een jaar met nieuwe kansen en uitdagingen. Wat geweest is is geweest. We hebben Chinees Medisch gezien de periode van scheiden en loslaten(Metaal) achter ons gelaten en zitten nu in de periode van rust en heroriëntatie op de toekomst (Water). In het nieuwe jaar beginnen we weer met vrolijke moed aan de dingen die voor ons liggen (Hout).

Laten we Grumpy Cat zijn ongelijk zien en hem een aantal tanden geven om zich vast te bijten in de positieve dingen van het leven. Grumpy Cat wordt een Happy Cat in 2013. Have fun and keep smiling.

 

 

 

 

Advertenties