2017-blog

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2017. Laten we maar zo snel mogelijk het rampspoed jaar 2016 achter ons laten en vergeten. Velen van ons zullen niet vaak met plezierige herinneringen naar dit jaar terug kijken.

2017 is een vers jaar waar we met frisse blijk vooruit kijken naar de leuke dingen die gaan komen. Voor de mensen met goede voornemens raad ik aan om eens te kijken op de website ZenHabits. Op deze website staan veel goede artikelen over het ontwikkelingen of wijzigen van gewoontes. Echt een aanrader.

2017 wordt het jaar dat ik volledig als zelfstandig ondernemer aan de slag ga. Ik start een praktijk voor Tuina: Chinese massage therapie onder de naam QiBalans en zal daarnaast opdrachten  aannemen en uitvoeren op het gebied van (interim)projectmanagement en IT security onder de naam ProjectQi.

Vandaag is mijn eerste dag en deze gebruik ik om nog eens goed na te denken over de doelen die ik me heb gesteld voor dit jaar. Natuurlijk ook nog wat nagenieten van de oudejaars viering met de schoonfamilie en later op bezoek bij andere leden van de schoonfamilie.

 

HAVE FUN

Advertenties